ابرو تعریف کننده شکل و قالب صورت شما است. ریزش ابرو هم مانند ریزش موی سر یک معضل است به خصوص برای خانمها. بنابراین امروزه اغلب در هر کلینیک کاشت مو ، کاشت ابرو و عمل های جراحی زیبایی مشابه برای ترمیم مو و یا پیوند مو صورت می گیرد. اگر ابروهایتان بیش از اندازه ریزش داشته باشد یا نازک شود قالب چهره شما بهم می ریزد. اما جای نگرانی نیست زیرا امروزه روش های کاشت ابرو ابداع شده اند و به شما در حل این مشکل کمک می کنند.
کاشت ابرو یکی از عمل های چالش برانگیز زیبایی است ولی زمانی که توسط متخصص صورت می گیرد، نتایج خارق العاده ای خواهد داشت. روش کاشت ابرو را هم می توان به وسیله روش FUE و هم به روش نوار FUT انجام داد.
دستورالعمل کاشت ابرو
اگر با روش های کاشت موی طبیعی سر آشنا باشید، حتما می دانید که انواع کاشت ابرو هم تا حدودی شبیه آن است. مرحله اول طراحی ابرو است. بهتر است طراحی با توجه به نظر بیمار و مشاوره متخصص صورت گیرد. بسیاری از بیماران حین عمل از دستگاه Wand استفاده می کنند (دستگاهی که هرگونه درد را کاهش می دهد) اما استفاده از این دستگاه حین کاشت ابرو راحت نیست.
موهایی که قرار است اهدا شوند معمولا از پشت سر گرفته می شوند، که هم روش FUE و هم در روش نوار FUT مرسوم می باشد. بسته به هدف بیمار از کاشت ابرو، نژاد و مدلی که می خواهد، روش عمل تعیین می شود.
در حین کاشت ابرو باید به مکان رشد مو دقت کرد زیرا از این طریق می توان زاویه و میزان رشد مو را تعیین نمود. زمانی که موهای پیوندی زیر میکروسکوپ آماده عمل شدند، متخصص مکان های گیرنده را ایجاد خواهد کرد و سپس جهت و زاویه رشد ابرو را تعیین خواهد کرد.
سپس موهای پیوندی در مکان های آماده شده وارد می گردند و روند پروسه کاشت ابرو توسط متخصص نظارت می شود (در صورت لزوم بارها و بارها این بررسی توسط او صورت می گیرد). هدف از نظارت کاشت ابرو این است که مشخص شود آیا پروسه در راستای مشخص شده اجرا می شود یا خیر و نیز میزان تراکم ابروها را بررسی می نماید. پروسه تا زمانی که بهترین حالت برای ابرو ایجاد نشود متوقف نخواهد شد. بسته به اینکه چه تعداد ابرو کاشته شود، پروسه کاشت ابرو معمولا 4 ساعت به طول می انجامد.
انتظار می رود پوسته نازک ایجاد شده در اطراف هر مو کاشته شده و مقداری قرمزی حاصل از عمل تا 5 روز بعد باقی بماند و پس از آن کمی صورتی رنگ می شود و می توان آن را با آرایش کردن پنهان نمود. ممکن است در موارد نادری کمی خون مردگی و تورم به مدت 3 روز در اطراف چشم برای برخی بیماران مشاهده شود. در صورتی که از بخیه در کاشت ابرو استفاده شود جای آن پس از چند هفته از بین می رود ولی جای زخم باقی می ماند، اما اگر از روش FUE استفاده شود هیچگونه جای زخم خطی باقی نمی ماند و نیازی به بخیه نیست.
در طول هفته دوم و سوم، ابرو بسیار زیبا به نظر می رسد دلیل آن این است که هنوز ابرو کاشته شده پر است و ریزشی صورت نگرفته است. در واقع موی کاشته شده 2 تا 3 هفته بعد می ریزد و سپس رشد دوباره تا 4 ماه پس از آن ادامه خواهد داشت. تا حدود 6 ماه ابرو متراکم تر و متراکم تر خواهد شد. به دلیل اینکه موهای دهنده از پوست سر گرفته شده اند باید آن را به مدت 10 الی 14 روز هدایت کرد و گاهی مواقع در صورت نیاز مقداری تمیز کردن لازم دارد. چرخه رشد دوباره پس از کاشت ابرو 6 الی 8 هفته به طول می انجامد. ریسک کمی در کاشت ابرو وجود دارد با این حال ممکن است مدت زمان صورتی بودن ناحیه کاشت طولانی شود، یا ابروی کاشته شده رشد ضعیفی داشته باشد یا ممکن است ابرو از جهتی که قرار بوده در آن رشد کند منحرف شود یا حتی تراکم بیش از حد در آن قسمت داشته باشد. بهتر است در صورت مشاهده این موارد به متخصص کاشت ابروی خود مراجعه کنید.