دسته بندی ها
آخرین پست ها
تگ ها
کاشت مو کاشت ابرو کاشت موی طبیعی کاشت ابروی طبیعی کاشت ریش کاشت مژه ریزش مو درمان ریزش مو ترمیم مو پوست وزیبایی تزریق ژل بوتاکس تزریق چربی جوانسازی لیزر موهای زائد پاکسازی و لایه برداری پوست درمان لک،کک و مک،جای جوش لاغری و تناسب اندام لیپولیز لیزری لیپوماتیک کویتیشن RF آر اف LPG ال پی جی جراحی و زیبایی جراحی بینی جراحی شکم جراحی پلک تزریق بوتاکس مزایای تزریق بوتاکس نقاط تزریق بوتاکس قیمت لیزر موهای زائد کلینیک زیبایی پوست و زیبایی لیزر موهای صورت لیزر زیر بغل لیزر ناحیه تناسلی عوارض تزریق بوتاکس کاربردهای تزریق چربی انواع کاشت مو بهترین ژل برای تزریق خطرناکترین ژل مراقبت های بعد از تزریق ژل مدت ماندگاری تزریق ژل پیکر تراشی لاغری با لیپوماتیک لاغری مدرن روش های کاشت ریش کاشت ریش به روش SUT مراقبت های بعد از کاشت ریش سن کاشت ریش قیمت تزریق چربی مزایای تزریق چربی لیپو اینجکشن لیپو لیفتینگ لیپو ساکشن دلایل ریزش مو معایب تزریق بوتاکس پیشانی مزایای کاشت ابرو پیوند مو جراحی پیوند مو روش های کاشت مو کاشت مو به روش FIT کاشت مو به روش FUT کاشت مو به روش SUT مزایای لیزر موهای زائد معایب لیزر موهای زائد منع لیزر موهای زائد نکات مهم قبل از لیزر موهای زائد روش FIT برای پیوند مو روش FUT در پیوند مو نواحی تزریق بوتاکس جوانسازی پوست تزریق بوتاکس در نوجوانان موارد منع تزریق بوتاکس قیمت کاشت ابرو عوارض کاشت ابرو مراحل ترمیم ابرو عوارض تزریق چربی ویژگی های فیلر کاشت مو در خانم ها جلوگیری از ریزش مو مراقبت های بعد از کاشت مو مراقبت های مو مراقبت های قبل از لیزر موهای زائد درمان لک عوارض کاشت مو قیمت کاشت مو کاشت مو به روش FUE جراحی لاغری افرادی که نباید لیپوماتیک انجام دهند لیفت بازو هزینه لیپوماتیک مزایای لاغری با لیپوماتیک قیمت لیپوماتیک پیکرتراشی خطرات لیپوماتیک عوارض لیپوماتیک کاشت موی بانوان عوارض کاشت مو به روش PRP جوانسازی صورت مراقبت های پوست و زیبایی تزریق فیلر لیفت صورت جراحی زیبایی ماسک پوست لاغری تناسب اندام خدمات مو مژه جراحی پلک کاشت آفتاب سوختگی مراقبت پوست مراقبت از مو کلینیک زیبایی پوست و مو جراحی پلاستیک بیماری پوستی عمل زیبایی بینی لایه برداری پوست پاکسازی ریش ترمیم مراقبت از پوست لیفت پوست صورت پیوند ریش عمل پیوند ریش کلینیک زیبایی کاشت ریش محافظت از پوست در فصل سرما محافظت از مو در فصل سرما پوست و مو مراقبت از پوست و مو هزینه پیوند مو هزینه کاشت مو انواع روش کاشت مو کاشت و پیوند مو انواع روش کاشت مو و هزینه آن دلایل بازگشت موهای زائد بعد از لیزر دلایل بازگشت مو بعد از لیزر علت برگشت موهای زائد بعد از لیزر بهترین دستگاه های لاغری لاغری با دستگاه مکانیسم اثر انواع دستگاه های لاغری روش مناسب لاغری با دستگاه تزریق ژل و تزریق چربی معایب تزریق ژل مزایای تزریق ژل معایب تزریق چربی تفاوت های تزریق چربی با تزریق ژل مقایسه تزریق چربی با تزریق ژل اصلاح بعد از کاشت ابرو مزایای میکروبلدینگ انواع روش کاشت ابرو کاشت ریش و سبیل لیفت بازو یا براکیوپلاستی عمل لیفت بازو جراحی براکیوپلاستی راهکارهای کاهش وزن مزایای کاشت مژه معایب کاشت مژه کاشت مژه چیست پیوند مژه مزایای کاشت ریش معایب کاشت ریش جراحی چشم ویروس کرونا coronavirus covid19 بیماری کرونا جراحی لیزیک چشم جراحی لازک چشم عمل زیبایی پلک عمل بلفاروپلاستی عمل لیزیک چشم عمل لازک چشم زیبایی انواع خدمات پوستی انواع خدمات زیبایی انواع بوتاکس لیزر مو بلفاروپلاستی درمان با لیزر میکرونیدلینگ خال برداری

آشنایی با عوارض تزریق ژل زیر چشم

تیم تحقیقاتی مراکز پوست، مو و زیبایی
|
مراقبت های پوست و زیبایی
| 1399/11/29

تزریق ژل زیر چشم و عوارض ایجاد شده ناشی از آن

یکی از موضوعات مهم و قابل توجهی که افراد به هنگام تصمیم گیری برای رفع گودی و چین و چروک های زیر چشم خود باید درباره آن اطلاعات کافی داشته باشند، عوارض تزریق ژل زیر چشم است. از همین رو با توجه به اهمیت مسئله یاد شده؛ در این بخش قصد داریم تا اطلاعاتی را هر چند به صورت مختصر اما مفید در خصوص این شیوه جوانسازی چشم ها و عوارض ناشی از آن با شما به اشتراک بگذاریم.

منظور از تزریق ژل زیر چشم چیست؟

در فضای بین الیاف کلاژن و الاستین بافت پوست انسان ها ماده ای به نام اسید هیالورونیک وجود دارد که باعث حفظ لطافت و جوانی پوست و همچنین آبرسانی به آن خواهد شد. اما متاسفانه امروزه با افزایش سن افراد عوامل متعدد و مختلفی نظیر استرس، فشارهای روانی، کاری، ژنتیک، سبک نادرست زندگی و ... باعث کاهش این ماده و در نتیجه افزایش خطوط چین و چروک دور چشم، سیاهی و گودی آن و پیری زودرس چهره افراد خواهد شد. از همین رو با بالا رفتن سن افراد، آن ها به دنبال راهکاری موثر برای از بین بردن این خطوط و پر کردن گودی زیر چشم خود هستند و تزریق فیلر یا ژل درمانی از جمله این راهکارهاست.

این شیوه درمانی غیرتهاجمی باعث جوان تر شدن حالت چشم  افراد و زیبایی چهره آنان شده و باید از بهترین مواد و متریال برای انجام این کار استفاده کرد. فیلر ماده ای است جایگزین با ساختار مشابه اسید هیالورونیک که به بعد از تزریق آن باعث تولید کلاژن و آبرسانی پوست فرد شده و چین و چروک های اطراف چشم او را از بین خواهد برد.

تزریق ژل زیر چشم و عوارض آنتزریق ژل زیر چشم و عوارض آن

آخرین مطالب تکمیلی کلینیک کاشت مو را در این بخش دنبال نمایید

شستن صورت بعد از تزریق ژل

رفع معایب زیر چشم با تزریق ژل

آشنایی و آگاهی از علائم عفونت ژل لب

آیا تزریق ژل عوارضی هم دارد؟

به طور کلی عوارض تزریق ژل زیر چشم را میتوان به دو دسته عوارض مشترک (جزئی) و نادر تقسیم کرد. در دسته اول بعد از تزریق ژل ممکن است که نشانه ای از آثار این کار تا مدتی و به طور موقت همراه فرد باشد. اما با توجه به نوع و مارک ژل تزریق شده و واکنش های تدریجی بدن به آن ماده و تکنیک نادرست تزریق در کنار عدم تخصص و مهارت پزشک در این زمینه ممکن است که مشکلاتی را برای فرد به وجود آورند. در این بخش عوارض مربوط به هر یک از دو دسته نامبرده شده را به صورت مجزا مورد بررسی قرار داده ایم :

عوارض تزریق ژل زیر چشم به صورت مشترک و موقت بین افراد

باتوجه به شرایط جسمی فرد بیمار ممکن است که تا مدتی بعد از تزریق ژل در ناحیه زیر چشم او، علائم و نشانه های مختلفی ظاهر شود که جای هیچگونه نگرانی نداشته و بعد از حدود 7 الی 14 روز این علائم ناپدید خواهند شد. از جمله عوارض تزریق ژل زیر چشم که در بین عموم مردم مشترک می باشد؛ میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • احساس داغ شدن و بی حسی در ناحیه اطراف چشم
  • خارش، قرمز شدن پوست
  • سر درد
  • التهاب و کبودی اطراف چشم

و ...

عوارض تزریق ژل زیر چشم  به صورت نادر و در اغلب اوقات خطرناک

بهتر است که بدانید تززیق برخی از ژل ها به ناحیه زیر چشم افراد ممکن است بجز عوارض طبیعی و اولیه آن، بسیاری از افراد را با مشکلات و عوارض سوء شدیدی رو به رو کند. بنابراین اگرچه ژل درمانی مزایای بیشماری را برای جوانسازی پوست افراد به دنبال خواهد داشت، اما در هر صورت نمیتوان از عوارض تزریق ژل زیر چشم که ناشی از استفاده مواد نامرغوب و بی کیفیت، حساسیت های شدید بدن فرد به نوع ماده تزریق شده، بی تجربگی پزشک معالج، عدم ضدعفونی موضع تزریق و ... است؛ غافل شد.

بی توجهی به هر یک از این مسائل، غیر از التهاب و کبودی اولیه میتواند عوارض و مشکلات جبران ناپذیر دیگری را برای فرد بیمار به دنبال داشته باشد. در ادامه این بخش به چند مورد از خطرات و عوارض تزریق ژل زیر چشم که ممکن است افراد با آن مواجه شوند ؛ اشاره خواهیم کرد:

عوارض تزریق ژل به چشمعوارض تزریق ژل به چشم

  • عفونت های شدید و سرایت آن به سایر قسمت های صورت
  • واکنش های پوستی از نوع خفیف یا شدید و ایجاد نکروز بافتی در پوست زیر چشم
  • آسیب دیدگی عروق خونی و کاهش بینایی فرد ناشی از تزریق نادرست ژل
  • حرکت ژل از ناحیه تزریق شده به ناحیه ای دیگر از صورت
  • گلوله شدن تدریجی ژل تزریق شده در ناحیه زیر چشم به دلیل تزریق نادرست
  • مرگ بافت پوست ناحیه اطراف چشم بخاطر مسدود شدن مسیر جریان خون
  • بروز حساسیت های شدید و مبارزه سیستم ایمنی بدنشان به ماده تزریق شده
  • ایجاد سرطان در افراد به دلیل استفاده از مونومرهای سرطان زا در برخی از ژل های تقلبی
  • تولید گرانولوما توسط ماده تزریق شده بعد از سفت شدن آن

و ... 

تزریق ژل زیر چشم برای چه افرادی توصیه نمیشود؟

بنا بر تشخیص و توصیه پزشکان بهتر است که برخی از افراد که از شرایط جسمی مناسبی برخوردار نیستند از انجام این کار تا حد امکان پرهیز کنند تا عوارض تزریق ژل زیر چشم برای سلامتی آنان خطر آفرین نشود. این افراد شامل زنان باردار یا شیرده، افراد با سابقه بیماری آسم یا آلرژی ، افراد مبتلا به دیابت، افراد مبتلا به بیماریهای خود ایمنی شدید نظیر لوپوس و روماتیسم و سندرم نفروتیک، افرادی با سابقه سکته قلبی، مغزی، افراد مبتلا به ناراحتی های قلبی و ... میباشد.

بنابراین هنگام مراجعه به پزشک بهتر است که سابقه بیماری خاص و یا هر نوع مشکل احتمالی دیگر خود نظیر آلرژی و حساسیت های شدیدی پوستی و ... را با او در میان بگذارید تا با توجه به وضعیت سلامتی فرد، او با عوارض تزریق ژل زیر چشم و یا هر گونه خطر یا آسیب احتمالی دیگر مواجه نشود.

عوارض و مزایای تزریق ژل در زیر چشمعوارض و مزایای تزریق ژل در زیر چشم

مزایای تزریق ژل در زیر چشم

تزریق ژل زیر چشم با توجه به نوع برند و مارک ژل مورد استفاده و همچنین دوام و ماندگاری آن میتواند به مدت ۶ ماه تا ۲ سال باعث پر شدن گودی زیر چشم، برطرف شدن چین و چروک ها و زیبا و جوان به نظر رسیدن چهره افراد شود. اثرات و نتایج این کار در صورت استفاده از مواد مرغوب و همچنین رعایت تکنیک های تزریق، کاملا طبیعی بوده و پروسه درمان و دوره نقاهت آن نیز کوتاه است.
دیدگاه ها
0
ثبت دیدگاه