دسته بندی ها
آخرین پست ها
تگ ها
کاشت مو کاشت ابرو کاشت موی طبیعی کاشت ابروی طبیعی کاشت ریش کاشت مژه ریزش مو درمان ریزش مو ترمیم مو پوست وزیبایی تزریق ژل بوتاکس تزریق چربی جوانسازی لیزر موهای زائد پاکسازی و لایه برداری پوست درمان لک،کک و مک،جای جوش لاغری و تناسب اندام لیپولیز لیزری لیپوماتیک کویتیشن RF آر اف LPG ال پی جی جراحی و زیبایی جراحی بینی جراحی شکم جراحی پلک تزریق بوتاکس مزایای تزریق بوتاکس نقاط تزریق بوتاکس قیمت لیزر موهای زائد کلینیک زیبایی پوست و زیبایی لیزر موهای صورت لیزر زیر بغل لیزر ناحیه تناسلی عوارض تزریق بوتاکس کاربردهای تزریق چربی انواع کاشت مو بهترین ژل برای تزریق خطرناکترین ژل مراقبت های بعد از تزریق ژل مدت ماندگاری تزریق ژل پیکر تراشی لاغری با لیپوماتیک لاغری مدرن روش های کاشت ریش کاشت ریش به روش SUT مراقبت های بعد از کاشت ریش سن کاشت ریش قیمت تزریق چربی مزایای تزریق چربی لیپو اینجکشن لیپو لیفتینگ لیپو ساکشن دلایل ریزش مو معایب تزریق بوتاکس پیشانی مزایای کاشت ابرو پیوند مو جراحی پیوند مو روش های کاشت مو کاشت مو به روش FIT کاشت مو به روش FUT کاشت مو به روش SUT مزایای لیزر موهای زائد معایب لیزر موهای زائد منع لیزر موهای زائد نکات مهم قبل از لیزر موهای زائد روش FIT برای پیوند مو روش FUT در پیوند مو نواحی تزریق بوتاکس جوانسازی پوست تزریق بوتاکس در نوجوانان موارد منع تزریق بوتاکس قیمت کاشت ابرو عوارض کاشت ابرو مراحل ترمیم ابرو عوارض تزریق چربی ویژگی های فیلر کاشت مو در خانم ها جلوگیری از ریزش مو مراقبت های بعد از کاشت مو مراقبت های مو مراقبت های قبل از لیزر موهای زائد درمان لک عوارض کاشت مو قیمت کاشت مو کاشت مو به روش FUE جراحی لاغری افرادی که نباید لیپوماتیک انجام دهند لیفت بازو هزینه لیپوماتیک مزایای لاغری با لیپوماتیک قیمت لیپوماتیک پیکرتراشی خطرات لیپوماتیک عوارض لیپوماتیک کاشت موی بانوان عوارض کاشت مو به روش PRP جوانسازی صورت مراقبت های پوست و زیبایی تزریق فیلر لیفت صورت جراحی زیبایی ماسک پوست لاغری تناسب اندام خدمات مو مژه جراحی پلک کاشت آفتاب سوختگی مراقبت پوست مراقبت از مو کلینیک زیبایی پوست و مو جراحی پلاستیک بیماری پوستی عمل زیبایی بینی لایه برداری پوست پاکسازی ریش ترمیم مراقبت از پوست لیفت پوست صورت پیوند ریش عمل پیوند ریش کلینیک زیبایی کاشت ریش محافظت از پوست در فصل سرما محافظت از مو در فصل سرما پوست و مو مراقبت از پوست و مو هزینه پیوند مو هزینه کاشت مو انواع روش کاشت مو کاشت و پیوند مو انواع روش کاشت مو و هزینه آن دلایل بازگشت موهای زائد بعد از لیزر دلایل بازگشت مو بعد از لیزر علت برگشت موهای زائد بعد از لیزر بهترین دستگاه های لاغری لاغری با دستگاه مکانیسم اثر انواع دستگاه های لاغری روش مناسب لاغری با دستگاه تزریق ژل و تزریق چربی معایب تزریق ژل مزایای تزریق ژل معایب تزریق چربی تفاوت های تزریق چربی با تزریق ژل مقایسه تزریق چربی با تزریق ژل اصلاح بعد از کاشت ابرو مزایای میکروبلدینگ انواع روش کاشت ابرو کاشت ریش و سبیل لیفت بازو یا براکیوپلاستی عمل لیفت بازو جراحی براکیوپلاستی راهکارهای کاهش وزن مزایای کاشت مژه معایب کاشت مژه کاشت مژه چیست پیوند مژه مزایای کاشت ریش معایب کاشت ریش جراحی چشم ویروس کرونا coronavirus covid19 بیماری کرونا جراحی لیزیک چشم جراحی لازک چشم عمل زیبایی پلک عمل بلفاروپلاستی عمل لیزیک چشم عمل لازک چشم زیبایی انواع خدمات پوستی انواع خدمات زیبایی انواع بوتاکس لیزر مو بلفاروپلاستی درمان با لیزر میکرونیدلینگ خال برداری

انواع روش های مختلف خال برداری در سال 2021

تیم تحقیقاتی مراکز پوست، مو و زیبایی
|
مراقبت های پوست و زیبایی
| 1400/02/16

یکی از چیزهایی که ممکن است زیبایی را از صورتتان بگیرد خال است که یک ضایعه ی پوستی به حساب می آید. علت های گوناگونی برای به وجود آمدن خال در صورت یا بدن وجود دارد که به همین دلیل روش های متفاوتی هم برای برداشتن آن ها وجود دارد. شما با جراحی کردن نه تنها می توانید زیباتر شوید بلکه اگر خال بدخیم و مضر باشد باید حتما برداشته شود که انواع روش های مختلف خال برداری در این مقاله برای شما معرفی می شود.

خال چیست و خال برداری چگونه است؟

خال یک نوع تومور بوده که از سلول های رنگدانه ای که به صورت تیره در نقاط بدن ظاهر می شود، ساخته شده است. خال ها در اندازه های مختلف و رنگ های مختلف به وجود می آیند و هم نوع خوش خیم و هم نوع بدخیم آن ممکن است به وجود آید و دکتر باید بگوید که آیا این خال بدخیم است که حتما باید برداشته شود یا خوش خیم است که تصمیم به برداشته شدن آن بستگی به سلیقه ی شما دارد. روش های مختلف خال برداری به شرح زیر بوده:

استفاده از روش عمل جراحی برای برداشتن خال

این روش از متداول ترین عمل ها برای برداشتن خال است و بیشترین عمل های خال برداری از این روش انجام می شود. برای انجام این کار بعد از بی حس کردن پوست، با قیچی یا چاقوی مخصوص جراحی بخشی که رشد کرده و بزرگ شده است را بر می دارند. این روش که یکی از روش های مختلف خال برداری است به سه دسته تقسیم می شود که عبارت است از: بیوپسی پانچ (برای خال های کوچک با دستگاه مخصوص آن که برای پانچ قطعه ای برای برداشتن خال استفاده می شود)

خارج ساختن به صورت کامل تراشه ای (برای خال های بیرون زده و در ناحیه اطراف خال از بیهوشی موضعی استفاده شده و با استفاده از چاقوی جراحی سطح خال را برش و با پوست هم سطح می کنند)، روش جراحی برشی (برای خال های صاف یا بدخیم و خال را به صورت کامل برش زده و بخیه می کنند)

انواع مختلف روش خال برداری در سال 2021انواع مختلف روش خال برداری در سال 2021

سوزندان خال یکی از روش های خال برداری

از قدیمی ترین روش ها برای برداشتن خال می توان به روش سوزاندن خال اشاره کرد که با جریان برق، گرمای مستقیم ایجاد شده و با آن خال را نابود می کنند. امروزه از این روش کمتر استفاده می شود زیرا هر چه عمق خال بیشتر باشد به نسبت همان عمق چاله ای روی صورت ایجاد می شود و این روش برای خال هایی که عمق ندارند پیشنهاد و استفاده می شوند. با پیشرفت کردن علم در حال حاضر دستگاه های جدیدی اختراع شده اند که البته باز هم برای برداشتن خال های صورت ریسک بزرگی است و با این حال از روش های مختلف خال برداری است.

پربازدیدترین مطالب مرکز مشاوره کاشت مو را در این بخش دنبال نمایید

پیوند مو از بدن به سر امکان دارد

علت برگشت موهای زائد بعد از لیزر چیست؟

بعد از کاشت ابرو، اصلاح ابرو چگونه باید انجام شود

لیزر یکی از انواع روش های خال برداری

لیزر کردن خال یکی از پرطرفدار ترین و موثر ترین روش های مختلف خال برداری است چرا که درد کمتر و جراحت کم تری نیز به همراه دارد، به همین دلیل افراد ترجیح می دهند که این روش را در اولویت خود قرار دهند. در این روش از خال برداری، رنگ دانه های خال ها را می سوزانند و از بین می برند. که در نهایت باعث نابودی خال روی صورت شما می شود. این روش در چند جلسه پی در پی انجام می شود و تعداد جلسات آن بستگی به نوع و سطح درگیر خال است. این روش تنها روش برای خال های مسطح و خال های ریشه دار (جانکشنال) است.

روش کوتربرای خال برداری

این روش های مختلف خال برداری حرارتی و کوتریزاسیون است که البته قدیمی شده و منسوخ شده است زیرا در این روش احتمال ایجاد اسکار و عدم تعیین دقیق عمق آسیب بافتی باعث شده که این روش منسوخ شود و دیگر کسی از آن استفاده نکند.

رادیو فرکانس یکی از روش های مختلف خال برداری است

از این روش امروزه خیلی استفاده می شود و هیچ گونه عوارضی ندارد. در این روش با استفاده از تولید و انتقال امواج مایکروویو بر روی سطح پوست انجام می شود و ترمیم و درمان آن بعد از عمل جراحی سریع تر از روش های مختلف خال برداری دیگر است.

این روش به دلیل قیمت خوب و مناسبی که دارد در بین افراد محبوبیت زیاد و فوق العاده بالایی پیدا کرده است. برداشت میخچه های پوستی، ایجاد نشدن اسکار، زمان درمان بسیار کم است، استفاده از بی حسی موضعی ساده اطراف خال در صورت نداشتن مشکل خاص بیمار، برداشتن خال از جای جایی بدن با این روش و ... از محاسن این روش خال برداری حساب می شود.

بهترین روش های مختلف خال برداری

بهترین روش های مختلف خال برداری

برداشتن خال به صورت طبیعی از روش های مختلف خال برداری

از گیاه سرخ بن در گذشته استفاده می کردند تا خال های روی بدن را بردارند ولی در حال حاضر کرم ها و پماد هایی در بازار آمده است که برای خال برداری می توان از آن ها هم استفاده کنید و بهره ببرید. یکی دیگر از این محصولات سرخ بن چسب بوده و در این روش چسب را روی خال چسبانده و به مرور زمان خال سست می شود و خود به خود می افتد و زخمی کوچک ایجاد می شود که به تدریج درمان می شود و التیام می یابد. البته باید به این نکته هم دقت کنید که این روش های خال برداری دارای قدرت کمی است و برای خال های سطحی و فاقد بیماری های پوستی می باشد.

روش های مختلف خال برداریروش های مختلف خال برداری

دیدگاه ها
0
User
کاشانی

سلام. با توجه به توضیحات بالا کدام یک از روش ها برای برداشت خال مناسب تر هستند؟
Reply
admin
Admin

با سلام. هر یک از انواع روش های نام برده شده در این مقاله دارای مزایا و معایب خاص خود هستند که می توانید قبل از اقدام به برداشت خال با پزشک متخصص خود در این خصوص مشورت کنید
ثبت دیدگاه