دسته بندی ها
آخرین پست ها
تگ ها
کاشت مو کاشت ابرو کاشت موی طبیعی کاشت ابروی طبیعی کاشت ریش کاشت مژه ریزش مو درمان ریزش مو ترمیم مو پوست وزیبایی تزریق ژل بوتاکس تزریق چربی جوانسازی لیزر موهای زائد پاکسازی و لایه برداری پوست درمان لک،کک و مک،جای جوش لاغری و تناسب اندام لیپولیز لیزری لیپوماتیک کویتیشن RF آر اف LPG ال پی جی جراحی و زیبایی جراحی بینی جراحی شکم جراحی پلک تزریق بوتاکس مزایای تزریق بوتاکس نقاط تزریق بوتاکس قیمت لیزر موهای زائد کلینیک زیبایی پوست و زیبایی لیزر موهای صورت لیزر زیر بغل لیزر ناحیه تناسلی عوارض تزریق بوتاکس کاربردهای تزریق چربی انواع کاشت مو بهترین ژل برای تزریق خطرناکترین ژل مراقبت های بعد از تزریق ژل مدت ماندگاری تزریق ژل پیکر تراشی لاغری با لیپوماتیک لاغری مدرن روش های کاشت ریش کاشت ریش به روش SUT مراقبت های بعد از کاشت ریش سن کاشت ریش قیمت تزریق چربی مزایای تزریق چربی لیپو اینجکشن لیپو لیفتینگ لیپو ساکشن دلایل ریزش مو معایب تزریق بوتاکس پیشانی مزایای کاشت ابرو پیوند مو جراحی پیوند مو روش های کاشت مو کاشت مو به روش FIT کاشت مو به روش FUT کاشت مو به روش SUT مزایای لیزر موهای زائد معایب لیزر موهای زائد منع لیزر موهای زائد نکات مهم قبل از لیزر موهای زائد روش FIT برای پیوند مو روش FUT در پیوند مو نواحی تزریق بوتاکس جوانسازی پوست تزریق بوتاکس در نوجوانان موارد منع تزریق بوتاکس قیمت کاشت ابرو عوارض کاشت ابرو مراحل ترمیم ابرو عوارض تزریق چربی ویژگی های فیلر کاشت مو در خانم ها جلوگیری از ریزش مو مراقبت های بعد از کاشت مو مراقبت های مو مراقبت های قبل از لیزر موهای زائد درمان لک عوارض کاشت مو قیمت کاشت مو کاشت مو به روش FUE جراحی لاغری افرادی که نباید لیپوماتیک انجام دهند لیفت بازو هزینه لیپوماتیک مزایای لاغری با لیپوماتیک قیمت لیپوماتیک پیکرتراشی خطرات لیپوماتیک عوارض لیپوماتیک کاشت موی بانوان عوارض کاشت مو به روش PRP جوانسازی صورت مراقبت های پوست و زیبایی تزریق فیلر لیفت صورت جراحی زیبایی ماسک پوست لاغری تناسب اندام خدمات مو مژه جراحی پلک کاشت آفتاب سوختگی مراقبت پوست مراقبت از مو کلینیک زیبایی پوست و مو جراحی پلاستیک بیماری پوستی عمل زیبایی بینی لایه برداری پوست پاکسازی ریش ترمیم مراقبت از پوست لیفت پوست صورت پیوند ریش عمل پیوند ریش کلینیک زیبایی کاشت ریش محافظت از پوست در فصل سرما محافظت از مو در فصل سرما پوست و مو مراقبت از پوست و مو هزینه پیوند مو هزینه کاشت مو انواع روش کاشت مو کاشت و پیوند مو انواع روش کاشت مو و هزینه آن دلایل بازگشت موهای زائد بعد از لیزر دلایل بازگشت مو بعد از لیزر علت برگشت موهای زائد بعد از لیزر بهترین دستگاه های لاغری لاغری با دستگاه مکانیسم اثر انواع دستگاه های لاغری روش مناسب لاغری با دستگاه تزریق ژل و تزریق چربی معایب تزریق ژل مزایای تزریق ژل معایب تزریق چربی تفاوت های تزریق چربی با تزریق ژل مقایسه تزریق چربی با تزریق ژل اصلاح بعد از کاشت ابرو مزایای میکروبلدینگ انواع روش کاشت ابرو کاشت ریش و سبیل لیفت بازو یا براکیوپلاستی عمل لیفت بازو جراحی براکیوپلاستی راهکارهای کاهش وزن مزایای کاشت مژه معایب کاشت مژه کاشت مژه چیست پیوند مژه مزایای کاشت ریش معایب کاشت ریش جراحی چشم ویروس کرونا coronavirus covid19 بیماری کرونا جراحی لیزیک چشم جراحی لازک چشم عمل زیبایی پلک عمل بلفاروپلاستی عمل لیزیک چشم عمل لازک چشم زیبایی انواع خدمات پوستی انواع خدمات زیبایی انواع بوتاکس لیزر مو بلفاروپلاستی درمان با لیزر میکرونیدلینگ خال برداری

آشنایی با راهکارهای مفید در التیام آفتاب سوختگی

کلینیک
|
مراقبت های پوست و زیبایی
| 1398/03/13

آفتاب سوختگی و روش های درمان آن

آفتاب سوختگی یکی از مشکلاتی است که همواره گریبان گیر بسیاری از افراد است. این مشکل به خصوص در فصل تابستان بیشتر خودش را نشان می دهد. چرا که در این فصل روزها طولانی است و نور خورشید به صورت طولانی و با شدت زیاد می تابد. علاوه بر آن، در این فصل از سال، گردش ها و تفریحات آبی نیز رونق پیدا می کند. در این شرایط سوختگی ناشی از آفتاب اجتناب ناپذیر است. جالب است بدانید که آفتاب سوختگی تاثیر بیشتری روی پوست کودکان می گذارد. در ایام تعطیلات تابستانی ممکن است بسیاری از بچه ها بخواهند در فضای باز و زیر نور خورشید به بازی و شادی بپردازند. در این مواقع احتمالا دچار آفتاب سوختگی خواهند شد. چنانچه طولانی مدت و بدون ملاحظات لازم زیر آفتاب باشید پوست شما دچار لکه  می شود و مجبور به درمان لکه های پوستی و کک و مک خواهید بود، این درمان برای شما هزینه نسبتاً زیادی خواهد داشت و ممکن است مشکل شما برطرف نشود. برای حل این مشکل راهکارهای زیادی وجود دارد که در صورت آشنایی با آنها می توانید اثرات سوختگی آفتاب را تا حد زیادی کاهش دهید. در این مقاله به بررسی روش های موجود برای التیام آفتاب سوختگی پرداخته خواهد شد.

استفاده از مرطوب کننده ها پس از آفتاب سوختگی

اگر مدت زیادی در معرض نور خورشید قرار بگیرید، پوست صورت شما خشک خواهد شد. در این موارد بهترین کار، استفاده از مرطوب کننده های طبیعی و یا کرم ها و لوسیون های مرطوب کننده است. از جمله مواد طبیعی برای خنک نگه داشتن پوست پس از سوختگی می توان به ماست، کاهو، نشاسته ذرت و شیر اشاره کرد. شما می توانید برای درمان آفتاب سوختگی از هر کدام از این مواد که در منزل موجود بود، استفاده کنید. در این صورت از میزان التهاب پوست شما کم می شود و فرایند درمان سوختگی آفتاب شدت بیشتری خواهد گرفت. علاوه بر آن استفاده از انواع کرم های صنعتی نیز می تواند گزینه ای مناسب برای درمان آفتاب سوختگی صورت باشد. نکته مهم این است که قبل از استفاده از این مواد بهتر است آنها را درون یخچال نگهداری کنید چرا که در این صورت بهتر می توانند التهابات ناشی از سوختگی آفتاب را کاهش دهند.

آفتاب سوختگی

آبرسانی به پوست؛ مهمترین اقدام پس از آفتاب سوختگی

پوست بدن در صورتی که دچار سوختگی از طریق نور خورشید شود، دچار کمبود آب نیز خواهد شد. در صورتی که کمبود آب پوست جبران نشود، التیام پوست نیز انجام نخواهد شد. بهترین و ساده ترین روش برای آبرسانی به پوست، نوشیدن مایعات به خصوص آب است. البته استفاده از میوه ها و سبزیجات آبدار نیز می تواند انتخاب خوبی باشد. به همین منظور استفاده از هندوانه، طالبی و انواع سبزی های آبدار به افرادی که دچار سوختگی آفتاب شده اند، توصیه می شود. همچنین حمام رفتن و دوش گرفتن پس از سوختگی های ناشی از آفتاب نیز یکی دیگر از راه های درمان این مشکل است. برای دوش گرفتن بهتر است از آب سرد استفاده کنید تا عملکرد بهتری داشته باشد. علاوه بر آن از به کار بردن مواد پاک کننده مانند شامپو و صابون هنگام حمام کردن خودداری کنید چرا که این مواد ممکن است باعث تحریک پوست شوند و شدت اثرات سوختگی آفتاب را افزایش دهند.

نکات ضروری برای التیام آفتاب سوختگی

یکی از مضر ترین کارهایی که می توانید پس از سوختگی آفتاب انجام دهید، کندن پوست صورت است. معمولا هر چقدر میزان سوختگی شدید تر باشد، پوست بدن به مقدار بیشتری دچار کندگی می شود. در این حالت نباید به کنده شدن آنها کمک کرد. بلکه باید به مرور زمان این پوست های مرده خود به خود جدا شوند. همچنین بهتر است از مواد شیمیایی و کرم هایی که موجب حساسیت پوست می شوند کمتر استفاده کنید. زیرا این محصولات می توانند باعث تشدید سوختگی و تاخیر در درمان آن شوند. پیشنهاد می کنیم پس از سوختگی پوست و درمان آن، مراقبت های بیشتری از پوست و زیبایی خود انجام دهید تا دوباره دچار این مشکل نشوید. به همین منظور استفاده از کرم های ضد آفتاب هنگام قرار گرفتن در معرض نور خورشید می تواند به مقدار زیادی از بروز سوختگی ناشی از آفتاب جلوگیری کند.

آفتاب سوختگی و درمان آن

دیدگاه ها
0
ثبت دیدگاه