دلیل اصلی کاشت مو برای قسمت هایی از صورت مانند مو، ابرو و همینطور ریش سبیل، تراکم کم موها یا نداشتن مو در افراد می باشد. کاشت ریش و سبیل هم یکی از قسمت های صورت می باشد که ممکن است در آقایان میزان رشد مو در این قسمت کم بوده یا اصلا رشد مویی وجود نداشته باشد. در بسیاری از افراد هم گزینه عکس این موضوع وجود دارد که بنا بر دلایلی دچار ریزش مو در نواحی مختلفی همچون ریش و سبیل خود می شوند.
کاشت ریش و سبیل معمولا در نواحی بالای لب و روی چانه انجام می شود و علاوه بر اینکه باعث پر پشت شدن محاسن می شود، می تواند جای آکنه و زخم های جوش را بپوشاند. برای انجام کاشت ریش و سبیل نیز، همانند کاشت موی و همینطور کاشت ابرو، مو از پشت سر برداشته شده و باید این مورد را هم بدانید که بهتر است از یک ناحیه برداشته شود تا یکدست و یکرنگ باشد.
بعد از انجام کاشت ریش و سبیل موهای این نواحی مانند دیگر موها به صورت طبیعی رشد کرده و آنها را مانند سایر موهای بدن می توانید اصلاح کنید. در بین آقایان دلایل مختلفی در ریزش مو ریش و سبیل وجود دارد که در ادامه به معرفی هر یک از دلایل ریزش موی ریش و سبیل خواهیم پرداخت:
این عمل هیچ دردی برای بیمار در حین عمل نداشته و به صورت بی حسی موضعی انجام می شود. مدت زمان انجام عمل کاشت ریش و سبیل تقریبا یک ساعت بوده و بعد از عمل نیز جای زخمی باقی نمی ماند. هنگام کاشت ریش و سبیل، در درون ریش از پیاز مو استفاده می کنند تا تراکم موها را بیشتر و آنها را نیز تقویت کند.
همانطور که در بالا اشاره کردیم انواع خدمات ترمیم مو و پیوند مو از ناحیه سر گرفته می شود. کاشت ریش و سبیل هم همانند سایر خدمات کاشت مو می باشد و برای انجام آن از موهای سر برای پیوند استفاده میکنند. اما برای پیوند در قسمت ریش و سبیل راه های و روش های مختلفی وجود دارد که در ادامه این مقاله به معرفی هریک و همینطور بهترین آن خواهیم پرداخت:
روش FUT برای پیوند ریش و سبیل به روش برداشت نواری یا روش نواری معروف می باشد. نحوه پیوند در این روش به این صورت بوده که یک نوار 3 تا 4 اینچی از قسمتی از سر که به آن محل اهدا کننده گفته می شود برداشته شده و هرکدام به گرافت های کوچک که خود شامل 4 تار مو است تقسیم می شود که به نام مینی گرافت شناخته هستند. هر یک از این مینی گرافت ها در ناحیه مورد نظر ریش کاشته شده و همانند دیگر موها به صورت طبیعی رشد می کنند.
عمل پیوند ریش به روش FUT به صورت بیهوشی موضعی انجام شده و با توجه به گرافت های پیندی در 4 تا 8 ساعت این درمان انجام می شود. از عوارض کاشت مو به روش FUT می توان به هر یک از موارد زیر اشاره کرد:
روش دیگری که برای پیوند ریش و سبیل وجود دارد، روش FUE است و همانند روش FUT از سر موی پیوندی گرفته می شود. اما تفاوتی که روش FUE با روش کاشت ریش و سبیل به روش FUT دارد این است که جای زخم یا همان اسکار بر روی سر نمی ماند. پس با این ویژگی این روش بسیاری از افراد روی به کاشت به روش FUE می آورند. پیوند ریش و سبیل به روش FUE کاملا به صورت طبیعی بوده و کسی متوجه کاشت و پیوند مو در این ناحیه از صورت نخواهد شد.
جدیدترین و به روزترین روش کاشت سبیل و ریش، روش SUT می باشد که تحولی نو را در پیوند موی طبیعی و قابل رشد با تراکم بسیار بالا و همینطور خواب و خط رویش بسیار طبیعی ایجاد کرده است. از مزایای استفاده از تکنینک SUT می توان به این مورد اشاره کرد که دیگر نیازی به کوتاهی موهای افراد نیست.
یکی دیگر از روش هایی که برای پیوند ریش و سبیل انجام می دهند، استفاده از خود ریش می باشد. افرادی که ریش دارند از قسمت هایی که نیاز به ریش و سبیل نیست، مو برداشته و به قسمت هایی که نیاز است اضافه شده و پیوند زده می شود.
کاشت ریش و سبیل همانند سایر پیوندها دارای اصول و استاندارد می باشد و باید تحت نظر پزشک متخصص انجام شود. پس قبل از انجام این کار حتما به کلینیک زیبایی معتبر مراجعه کرده و از پزشک مربوطه نیز مشاوره بگیرید و بدون مشورت اقدامی نکنید زیرا عوارض خود را به همراه خواهد داشت.